Albania 19.3%Albania
Austria 18.3%Austria
China 12.2%China
The Former Yugoslav Republic Of Macedonia 11.2%The Former Yugoslav Republic Of Macedonia
Germany 9.1%Germany
Switzerland 5.1%Switzerland
Serbia 4%Serbia
Sweden 3%Sweden
United States 3%United States
Brazil 2%Brazil
Italy 2%Italy
France 2%France
United Kingdom 2%United Kingdom
Belgium 2%Belgium
Indonesia 1%Indonesia

Total: 863

Turneu Tradicional Kupa e 28-Nentori Veleshtë - 2014


2013 Nentori, Salla Beko, Velesha
2014 Nentori, Shkolla NIKO NESTOR, Struga

 alt

Mirë se erdhët

Turneu Tradicional Kupa e "28-NËNTORI" VELESHTË - 2014

Ju njoftojme se shorteu i ekipeve do te hidhet ne cafe bar LUCIANO ne Struge  te dielen, me date 09.11.2014 ne ora 19 e 30 ...

Strugë Salla NIKO NESTOR Turenu fillon me date 10/11/2014 dhe perfundon me 28/11/2014.

Ju njohtojme se Turneu Tradicional Kupa e "28-NËNTORI" VELESHTË - 2014  do te filloje neser (11.11.2014). Ne ora 19.30 do te luhet loja e hapjes....

Ju mirepresim dhe njekohesisht ju urojm sukses....

Kemi 3 mysafirë dhe nuk ka anëtarë duke shfletuar
Copyright © 2014. All Rights Reserved.